miercuri, 25 februarie 2009

C-3 la final de sezon

Iata, stimati romani din Comunitatea Footstar ca s-a mai terminat un sezon, sezonul 8. In liga C, seria a 3-a, campioana se stia demult. Turris a castigat campionatul cu 38 de puncte din 42 posibile. Pentru locul 2 s-au luptat 3 echipe: Proton Fc, Bacaul si Screaming Semen, cea din urma reusind sa ocupe aceasta pozitie care duce la baraj.

Pozitiile 3, 4, 5 au fost ocupate de Bacaul, Proton Fc, respectiv Scoala Superioara, ultimele 3 locuri fiind ale echipelor bot.


Clasamentul Golgheterilor

Poz

Nume

Echipa

Vârstă

Poziţie

Min. jucate

Goluri


Benon Pîrjolescu

turris

24

A C

1176

30


Lucica Traicea

Screaming Semen

20

A C

878

25


Ionel Moaga

turris

22

A C

634

24



Clasamentul Jucatori Media Notelor

Poz

Nume

Echipa

Vârstă

Poziţie

Min. jucate

Notă medie


Ionel Moaga

turris

22

A C

634

8,57


Marinus Gramescu

turris

23

M C

634

8,29


Benon Pîrjolescu

turris

24

A C

1176

8,08



Cel mai bun 11 al sezonului

Nume

Echipa

Vârstă

Poziţie

Akis Makris

BACAUL

23

P

Augustino Paraschivescu

BACAUL

21

F C

Aureliu Mandachi

turris

24

F C

Mihăilă Directia

Proton FC

20

F C

Cici Mulţescu

BACAUL

21

F S

Marinus Gramescu

turris

23

M C

Grig Tataru

BACAUL

23

M C

Sebastian Castravete

Screaming Semen

21

M C

Titus Dragomir

turris

24

M D

Ionel Moaga

turris

22

A C

Benon Pîrjolescu

turris

24

A C



Meciuri etapa XIV


Turris – Vointa Baia Mare

Turris a invins fara probleme Vointa Baia Mare cu scorul de 9-0. Chiar daca era ultimul meci al sezonului si ei aveau asigurata prima pozitie, managerul gazdelor a introdus in teren echipa de baza. Asaltul de goluri a fost deschis de Marinus Gramescu in minutul 12, la pauza fiind doar 3-0. Antrenorul Valeriu Danau cu siguranta a bagat sperieti in jucatorii sai la pauza, deoarece ei conduceau cu un scor foarte mic, fapt ce le-a mai adus gazdelor in cont inca 6 goluri. Gazdele au marcat prin: Aurel Pufu, Benon Pirjolescu(2), Marinus Gramescu(3) si Ionel Moaga(3), omul meciului fiind desemnat mijlocasul Titus Dragomir.


Scoala Superioara – Stiinta Calarasi

15 mii de spectatori s-au adunat pe Stadium Politehnica Satu Mare pentru a-si vedea favoritii in ultima partida din acest sezon. Scoala Superioara le-a facut pe plac suporterilor si au umilit Stiinta Calarasi cu 8-0. Golurile gazdelor au fost marcate de: Nelut Davila, Ilie Pasarica(3), Sandu Ciortinoiu(4), cel din urma primind nota 10 si fiind desemnat omul meciului.


Screaming Semen – Universitatea Caracal

Echipa antrenata de Sebastian Castravete a dat dovada de seriozitate si a invins cu scorul de 10-0 pe Universitatea Caracal, trimitand un atac indirect adversarelor din meciul de baraj pe care acestia il vor juca pentru promovare in Liga B. Gazdele au in sistemul 3-4-3, atacantii si antrenorul-jucator facand exact ce trebuie. Au marcat, au marcat si iar au marcat. Sebastian Castravete, Lucica Traicea(5), Martino Amoruso si Grigore Oprea(3) au fost autorii golurilor cel din urma fiind omul meciului.


Bacaul – Proton FC

Un meci de povestit nepotilor a avut loc pe stadionul Dinamo Arad. Cele 2 echipe se luptau pentru ocuparea locului 3 in clasament, chiar daca nu avea nici o valoare. Bacaul a inceput cu un 3-5-2 in timp ce Proton Fc putin mai defensiv 3-6-1. In fata a unui stadion arhiplin meciul incepe. In minutul 8, Dorinel Romanciuc deschide scorul pentru oaspeti cu un sut senzational, langa bara; doar glasul celor 500 de suporteri veniti din ,,Barlogul Fiarei” rasuna pe stadionul Bacauanilor. In minutul 29, Celestin Lolea aduce nervozitatea si supararea pe fetele suporterilor Bacauani. Nu stim ce s-a intamplat la pauza, dar in repriza a 2-a, gazdele au iesit mult mai motivate de la cabine si incurajate de 20 de mii de spectatori, reusesc sa reduca din diferenta prin Gorun Crutan in minutul 53. Din acel moment, pentru oaspeti s-a coborat iadul pe pamant. In minutul 66, gazdele egaleaza prin acelasi Gorun Crutan si stadionul Dinamo Arad sare in aer. Pentru a ocupa pozitia a 3-a, Bacaul avea nevoie de victorie. Minutul 81 a fost fatal pentru oaspeti. Jucatorul-antrenor Cici Multescu inscrie cu un sut perfect in vinclu portii aparate de Tudorel Calinic. Proton Fc se trezeste si ataca incontinuu ultimele 9 minute ramase de jucat, dar nimic nu se schimba. Acest meci nu va fi uitat prea rapid!


Autor: Radu Varut

Niciun comentariu: