marți, 24 februarie 2009

Pastila lui Gugu

Buna ziua la toata lumea . Acest numar il voi dedica nationalei U-18 Romania. Sa o luam de la capat sa vedem ce sa intamplat :

Dupa cum bine stiti echipa a fost preluata de Laur Lica cu secunzi Castron si Craciunel dupa ce au castigat alegerile in fata lui Albert Lautaru .Au inceput campania de amicale cu un adversar greu adica mai exact cu Belgia si au pierdut cu 2-1 nimic de spus la acest meci era primul meci al lor nu prea cunosteau echipa .Al doilea si al treilea amical au fost in compania Spaniei in tur sa terminat 2-0 iar in retur cu 0-0 .Ce putem spune decat ca a fost amical si au experimentat tactici .In al patrulea meci l-au jucat in compania Frantei care sa terminat cu o infrangere usturatoare 4-1 , de atunci a inceput nebunia la U-18 , chiar sa si-o ia la acest scor si nu mai exista nici o scuza , cunostea echipa si putea macar sa scoata un egal .

Au inceput calificarile primul meci jucat in fata echipa Argentina scor 2-0 pentru Argentina , dovedind ca actuli selectioneri nu au absolut nici o treaba cu antrenoratul .Al doilea meci jucat in compania celor de la Slovenia sa terminat cu 1-0 si totusi adversarul era slab rau de tot . In acel moment si-a dat seama si fostul presedinte nu are rost sa ii pomenesc numele ca e vai de el ca actuali selectioneri nu au valoare . Zis si facut iar s-au facut alegeri si a fost ales Madalin Dumbrava si Coriolan Vicol chiar daca domnul Vicol a fost pus de implutura pentru ca el cu gura lui a declarat ca nu va "misca nici un deget la U-18".

A venit meciul cu Belarus care sa terminat 3-2 pentru Belarus .Urmatorul meci sa jucat impotriva echipei Luxemborg si sa terminat 0-0 care pot spune ca acest egal este rusinos pentru ca Luxemborg aveau in echipa vreo 2-3 jucatori boti .Iar fostul presedinte a ales gresit selectioneri si sa luat dupa lumea .Alt meci a fost cu Bulgaria care din fericire a fost castigat cu scorul de 3-2 .De acum a inceput returul in fata formatiei Argentina care sa terminat egal.Romania a castigat dupa cu 3-2 in fata Sloveniei si iar a venit un scor rusinos in fata formatie Belarus dovedind nivelul antrenorilor de la U-18 Romania.Penultimul meci din calificari sa terminat cu o victorie in fata formatiei Luxemborg si ultimul meci a fost pierdut in fata Bulgariei cu 1-0.Romania nu sa calificat la CM.

Toata lumea a dat vina pe generatia care a fost ca cica " a fost cea mai slaba" si alte scuze de doi lei , in loc sa zica ca ei au fost "varza".
Daca nu se face nimic niciodata de acum in colo nationala U-18 nu se va mai califica niciodata la CM.
Nu mai va luati dupa lumea aiurea domnule presedinte si puneti pe cine credeti ca va face treaba !

Va astept in numarul urmator .

Autor: Albert Lautaru

Niciun comentariu: