joi, 19 februarie 2009

Pastila lui Gugu

Convocarea strainilor in nationala Romaniei

Buna ziua tututor . Am revenit la revista dupa o perioada nu prea buna si speram ca o sa va placa aricolele de la revista .

In acest numar o sa vorbim despre jucatori straini convocati la nationala Romanaiei U-21 .
In meciul trecut jucat in fata formatiei Africa de Sud U-21 a aparut un nou jucator numit Nicolas Vandenbore care nu este roman ci belgian si unii cand l-au vazut nu le venea sa le creada ochilor ce vad . Adica unii romani sunt extrem de suparati ca nu sunt convocati si antrenori convoca jucatori straini . Antrenori spun ca Nicolas Vandenborre este mai bun ca cel roman ca extrema dreapta , bine am inteles ca este cel mai bun dar poti sa schimbi tactica si sa il convoci pe altu dar sa fie roman , suntem o tara mare de ce sa convocati straini la nationala ? nu aveti destuli romani ? asta e bataie de joc la adresa romanilor !!! .

Domnule presedine dumneavoastra cum le permiteti asa ceva ? sunteti roman nu ? in locul dumneavoastra i-asi ruga pe cei de la nationala sa convoace numai romani si sa nu se iste discute ca "de ce sunt convocati straini si noi nu avem locuri la nationala ? " adica sa se faca o cearta mare pe forum si chiar unii sa refuze nationala mai ales ca urmeaza CM-ul la care Romania U-21 este calificata fara probleme .Vreti chiar sa aveti probleme de genul acesta? eu zic ca nu va doriti acest lucru si daca nu va doriti spunetile sa convoace romani si lasatii pe straini sa joace in alte tari unde sunt jucatori putini si slabi !

Speram ca cu acesta ocazie sa nu se mai convoace straini si meciul cu Africa de Sud U-21 sa fi fost doar o greseala minora .

Nu uitati ! Sunteti ROMANI ! ROMANI sa fiti pana la moarte !

Imi iau ramas bun de la voi si ne vedem la urmatorul numar .

By Albert Lautaru

Un comentariu:

Anonim spunea...

uite guga votul

Referendum pentru schimbările dublei naţionalităţi
1. Sunt de acord 249
2.Nu sunt de acord 157