sâmbătă, 21 februarie 2009

Interviu cu Iisus Nicut

Interviu pt Cupa cu managerul Iisus Nicut (Pinguinii)

1. Salutare si felicitari pentru finala cupei, cum comentezi parcursul de pana acum al echipei tale?
Multumim de felicitari. Parcursul echipei noastre din acest sezon il consider unul foarte bun. Speram chiar sa il incununam cu o victoria in finala Cupei. Am avut ca obiectiv clasarea in primele 4 in campionat si un traseu cat mai lung in Cupa Romaniei. Ne-am depasit obiectivul si probabil ca anul viitor vom spera chiar la mai mult.

2. Intalnesti un adversar redutabil in finala cum crezi ca va fi meciul?
Va fi un meci de care pe care. Este clar ca meciul nu are o favorita certa, deci deznodamantul finalei il vom afla abia joi. Speram sa fie un meci spectaculos, in care echipa care joaca mai bine sa si castige.

3. Pariezi pe un jucator anume de la tine pentru cel mai bun de pe teren?
Sunt mai multi jucatori care au prins meciuri excelente de-a lungul acestui sezon. Sper sa faca un meci mare joi. Ca va fi Carp, fundasul golgheter, Jifcu, spaima apararilor adverse, sau Dincu, alergatorul de cursa lunga, ramene sa vedem in ziua finalei.

4. Sunt ceva discutii pe forum despre acest meci, daca intra in categoria derby-urilor fs-iestice romanesti, tu ce parere ai?
Da, legat de acele discutii, pe noi chiar nu ne intereseaza daca vom fi inclusi vreodata intr-un derby. Nu asta e scopul nostru. Scopul este sa jucam bine meci de meci si sa ramanem o echipa de temut in competitiile FS-istice.


5. Ce obiectiv ai pentru sezonul viitor?
Anul acesta am vazut ca se poate si poate ar trebui sa fim ceva mai optimisti, chiar daca planurile de acasa nu vor coincide cu cele din targ. Insa in mod sigur ne vom propune chiar mai mult sezonul care vine. Poate vom si reusi; sa vedem insa daca vom mai reusi sa intarim echipa in acest intersezon.

Autor: Mihaila Pasarila

Niciun comentariu: